Fettsugning i Göteborg

Hem / Fettsugning

Inför att du ska göra en fettsugning i Göteborgfinns det mycket att tänka på och att ta reda på. Välj ut den klinik i Göteborg du ska besöka med omsorg, så att du får en så trygg behandling och ett så bra resultat som möjligt. Se efter hur länge de olika klinikerna har funnits, hur mycket erfarenhet personalen har, och hur bra rykte de har bland andra som har genomgått behandling där. Läs på om behandlingen i förväg och ställ frågor till kliniken.

Göteborg laser & estetik

Göteborg Laser & Estetik kan du få hjälp med många olika typer av fettsugning. Dessa inkluderar fettsugning av lår, mage, höfter, rygg, haka och venusberget, samt av bröst för män med gynekomasti (kvinnoliknande brösttillväxt). De erbjuder fettransplantationer för ansikte, bröst och rumpa, för dig som vill göra kroppsdelen fylligare med hjälp av ditt eget fett, tagen från annan del av kroppen.

Akademikliniken

Hos Akademikliniken kan du genomgå flera olika sorters fettsugning. I deras utbud ingår fettsugning av din haka och hals, dina armar, din rygg, din mage, ditt venusberg, dina höfter, dina knän, dina vrister samt dina lår. För just låren finns det också flera typer av fettsugningar att välja på: bara insidan, bara utsidan (så kallade ridbyxlår), eller hela vägen runt om dem.

Art Clinic

Art Clinic kan du få genomgå olika typer av fettsugning som de klassar i tre kategorier. I den traditionella kategorin ingår vanlig fettsugning av mage, höfter, lår på in- och utsida, knä och haka. De erbjuder även body jet, en vattenassisterad typ av fettsugning som är mer skonsam och därmed särskilt lämplig vid fettransplantationer; och behandling för personer med lipödem, en sjukdom som främst drabbar kvinnor och innebär en smärtsam större ansamling fett, främst på underkroppen.

Elite Clinic

Du kan på Elite Clinic få flera typer av fettsugning utförda. Dessa inkluderar fettsugning av din mage, dina lår på in- och utsidan, samt ditt venusberg. De erbjuder även behandling för dig som har lipödem, och fettsugning av bröst för män som har gynekomasti.

APS-kliniken

Hos APS-kliniken (Artistic Plastic Surgery) kan du få många olika sorters fettsugning gjord. Deras utbud inkluderar fettsugning av magen, rumpan, höfterna, låren, knäna, vaderna, anklarna, hakan, kinderna, nacken, armarna och ovanför brösten. De utför också reducering av brösten för män med gynekomasti samt fettransplantationer där kroppseget fett tas ut och transplanteras till annan kroppsdel som önskas göras fylligare.

Kliniker som utför fettsugningar i Stockholm

Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken erbjuder fettsugning i Stockholm inom flera kategorier, exempelvis fettsugning av din mage, din haka, dina överarmar, din rygg, dina höfter och dina lår. Bland alternativen finns traditionell fettsugning (utsugning med kanyl), body jet (vattenassisterad fettsugning), laserfettsugning (uppvärmning av fettvävnad med laserljus), samt microaire (en maskin som vibrerar kanylen för att lättare och mer precist kunna lossa fettcellerna).

Lasercenter

Hos Lasercenter erbjuds du att genomgå flera olika typer av fettsugning. I deras utbud finns fettsugning av din haka, dina överarmar, din mage (antingen nedre delen eller hela), ditt venusberg, dina höfter, dina lår (antingen in- eller utsidan av dem), samt insidan av dina knän. Du kan hos Lasercenter få fettsugning gjord på två områden samtidigt, men på grund av säkerhetsskäl inte fler än så åt gången.

Klinik Estetik

Du kan på Klinik Estetik få fettsugning utförd med två olika metoder. Dessa är traditionell fettsugning, där fettet sugs ut med hjälp av en kanyl, ibland tillsammans med en laser; och fettsugning med laser, där fettet värms upp och smälts innan det förs bort. De områden som de erbjuder fettsugning på är din mage, din midja, din rygg och din haka.

Fettsugning – FAQ

Det varierar beroende på område och mängden fett, och kan ligga på mellan 10.000 och 50.000 kronor.
Ja, men du kan fortfarande gå upp i vikt igen beroende på kost och motion.
Det är ett sätt att bli av med fett, men inte ersättning för kost och motion.
Främst områden med fettdepoter, som mage, armar, lår, höfter, rygg, och bröst, med flera.
Det beror på metod – vissa går att utföra med lokalbedövning.
Nej, om det inte finns mycket överskottshud.